Baddräkt för kvinnor Arena Venus

Baddräkt för kvinnor Arena Venus

Börjar på: 820,26 kr

550,06 kr

-33%
Upptäck komforten och elegansen i baddräkten för kvinnor Arena Venus, designad av det ledande märket Arena för simning för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 820,26 kr

550,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt för kvinnor Arena Venus

Våtdräkten för kvinnor Arena Venus är den ultimata utrustningen för alla simmare. Våtdräkten är designad av det kända varumärket Arena och är speciellt framtagen för kvinnor och erbjuder både stil och prestanda i vattnet. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer våtdräkten Arena Venus att ge dig en oöverträffad simupplevelse.

Våtdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och har en perfekt passform på kroppen, vilket ger optimal rörelsefrihet. Våtdräktens feminina skärning framhäver din figur samtidigt som den erbjuder oöverträffad komfort. Du kommer att känna dig bekväm och självsäker i vattnet, redo att ta dig an alla simutmaningar.

Våtdräkten Arena Venus är speciellt utformad för professionella simmare. Den har Powerskin-kompressionsteknik, som förbättrar muskelprestanda och minskar motståndet i vattnet. Det gör att du kan simma snabbare och längre utan att bli trött. Dräkten har också en hydrofob beläggning som minskar luftmotståndet och gör att du glider lätt genom vattnet.

Oavsett om du simmar i poolen eller i öppet vatten är våtdräkten Arena Venus det perfekta valet. Dess klorresistens gör den hållbar och slitstark, medan dess UV-skydd innebär att du kan simma säkert även i direkt solljus. Dessutom har våtdräkten ett mjukt tygfoder för optimal komfort mot huden.

Våtdräkten Arena Venus har förutom sin tekniska prestanda även en snygg och modern design. Logotypen Arena på framsidan och de klara färgerna ger denna våtdräkt en touch av stil. Du kan vara säker på att du kommer att se ut och prestera ditt bästa i vattnet med Arena Venus våtdräkt.

Oavsett om du är professionell simmare eller amatör, är Arena Venus våtdräkt för kvinnor ett måste för din simutrustning. Den kombinerar stil, komfort och prestanda för att hjälpa dig att ge ditt bästa i vattnet. Så vänta inte längre, utan unna dig denna våtdräkt för en exceptionell simupplevelse.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006480-750
Färg marinblå/freak rose
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen