1-dels baddräkt för kvinnor Arena Pro_File

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Pro_File

Börjar på: 636,63 kr

477,47 kr

-25%
Dyk ner i stil med den 1-delade simdräkten för kvinnor Arena Pro_File, det perfekta valet för tävlingssimmare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 636,63 kr

477,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Pro_File

Arena Pro_File 1-dels simdräkt för kvinnor är det perfekta valet för alla simmare som är passionerade och fast beslutna att uppnå sina mål i vattnet. Designad av det kända märket Arena, kombinerar denna simdräkt perfekt stil och prestanda för att erbjuda varje kvinna den ultimata simupplevelsen.

Med en snygg, elegant design framhäver denna simdräkt met den kvinnliga figuren samtidigt som den ger perfekt stöd för bekväm, stressfri simning. Den U-formade ryggen ger en touch av femininitet samtidigt som den ger total rörelsefrihet i vattnet.

Denna simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är klor- och pillingresistent för en lång livslängd. Dessutom har den MaxLife-teknik för maximal klorresistens och UV-skydd för en perfekt passform för varje träningspass.

Denna simdräkt är speciellt utformad för simning, med en slimmad passform som ger riktat stöd och kompression för att förbättra prestandan i vattnet. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare hjälper denna simdräkt dig att uppnå dina mål genom att erbjuda oöverträffad komfort och rörelsefrihet.

Som ett världsberömt simmärke är Arenaengage engagerat i att tillhandahålla överlägsna produkter för idrottare på alla nivåer. Arena Pro_File 1-delad simdräkt för kvinnor är ett perfekt exempel, som ger alla simmare möjlighet att träna och prestera med självförtroende och stil.

Låt inte din simdräkt sakta ner dig i vattnet. Välj 1-dels simdräkt för damer Arena Pro_File och njut av en oöverträffad simupplevelse. Vad väntar du på? Lägg till den till din simutrustning idag och ta dig till vattnet med självförtroende och stil!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006643-510
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen