1-dels baddräkt för kvinnor Arena Dreamy Pro B

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Dreamy Pro B

Börjar på: 489,71 kr

334,72 kr

-32%
Upptäck den ultimata simkomforten med Arena Dreamy Pro B 1-dels simdräkt för damer. Redo för prestation.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

334,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Dreamy Pro B

1-dels baddräkt för damer Arena Dreamy Pro B är den ultimata hjälpredan för alla simmare. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och erbjuder den perfekta blandningen av stil, komfort och prestanda för alla dina simningspass.

Med sin eleganta, feminina design kommer denna simdräkt att förbättra din figur och få dig att känna dig självsäker och snygg i vattnet. Det högkvalitativa tyget och den smala passformen ger optimalt stöd för total rörelsefrihet under träningspass eller tävlingar.

Simdräktens kompressionsteknik förbättrar blodcirkulationen, minskar muskeltrötthet och förbättrar din prestanda i vattnet. Dessutom garanterar det klorresistenta tyget att din simdräkt kommer att hålla längre, även vid regelbunden användning.

Denna simdräkt är speciellt utformad för simning och har en perfekt passform för optimal komfort i vattnet. Den bakre skärningen ger armarna total rörelsefrihet, medan de smala, diskreta remmarna ger säkert stöd utan att begränsa dina rörelser.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer Arena Dreamy Pro B 1-dels simdräkt för kvinnor att vara din bästa allierade för framgångsrika simsessioner. Så vänta inte längre, unna dig denna högkvalitativa simdräkt för optimal prestanda i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006663-580
Färg rygg/svart-turkos
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen