1-dels baddräkt för kvinnor Arena Waves Breaking

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Waves Breaking

Börjar på: 612,14 kr

433,27 kr

-29%
Upptäck din nya 1-dels baddräkt för damer Arena Waves Breaking, perfekt för simning, med sin trendiga stil och kvalitet Arena.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

433,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Waves Breaking

Arena Waves Breaking 1-dels baddräkt för kvinnor är designad för kvinnor som älskar att simma. Med sin moderna, eleganta design kommer den att följa dig i alla dina simningssessioner med stil och komfort. Tillverkad av det välkända märket Arena, garanterar denna baddräkt exceptionell kvalitet och hållbarhet.

En baddräkt är en viktig del för alla simmare, och den här är speciellt utformad för att uppfylla alla dina behov. Tyget som används är både klor- och solbeständigt, vilket garanterar en lång livslängd för din baddräkt. Dessutom har den UV-skydd för säker simning i solen.

Designen på Arena Waves Breaking 1-dels baddräkt för damer är både modern och funktionell. Nätryggen ger inte bara en touch av stil, utan säkerställer också optimal rörelsefrihet under dina simningspass. De breda banden ger bra stöd för bysten och förhindrar märken på axlarna, för maximal komfort.

Simdräktens skärning är också utformad för att passa kvinnokroppens form perfekt och framhäver din figur. Stretchtyget anpassar sig till alla kroppsformer och ger utmärkt stöd för stressfri simning.

Oavsett om du gillar att simma i poolen eller i havet, är Arena Waves Breaking 1-dels baddräkt för kvinnor det perfekta valet för alla dina vattenaktiviteter. Dess komfort och hållbarhet gör den också till den perfekta simdräkten för intensiv tävlingsträning.

Kort sagt, Arena Waves Breaking 1-dels simdräkt för kvinnor kombinerar stil, komfort och prestanda för att tillfredsställa alla krävande simmare. Vänta inte längre med att lägga till denna simdräkt till din samling och njut av simning utan kompromisser. Unna dig det bästa med Arena och Waves Breaking simdräkt, din allierade för att tämja vågorna i poolen eller havet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006688-780
Färg navymulti/navy/turkos
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen