1-dels baddräkt för kvinnor Arena Waves Profile

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Waves Profile

Börjar på: 579,63 kr

393,06 kr

-32%
Dyk ner i elegans med denna 1-delade baddräkt för damer Arena Waves Profile, designad för simning av det berömda märket Arena.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 579,63 kr

393,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Waves Profile

Arena Waves Profile 1-dels simdräkt för kvinnor är det ultimata valet för ivriga simmare. Den är designad av det kända märket Arena och är speciellt framtagen för kvinnor som vill kombinera stil, komfort och prestanda under sina simningspass. Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en erfaren konkurrent, kommer denna simdräkt att uppfylla alla dina förväntningar.

Tack vare sin 1-delade skärning formar sig denna simdräkt perfekt efter kvinnokroppens kurvor, vilket ger optimalt stöd och stor rörelsefrihet i vattnet. Den eleganta silhuetten förstärks av ett unikt Waves -mönster som ger en modern och dynamisk touch. Oavsett om du är i poolen, på stranden eller tävlar kommer du garanterat att bli uppmärksammad i denna baddräkt Arena.

Men det är inte bara för sitt utseende som denna baddräkt är uppskattad. Dess MaxLife-tyg är speciellt utformat för att motstå effekterna av klor och solljus, vilket garanterar dig en lång livslängd och maximal motståndskraft. Dessutom erbjuder detta tyg optimal komfort tack vare dess torrhet rapide och andningsförmåga, vilket håller dig bekväm även under de mest intensiva simningspassen.

Denna simdräkt har också ett integrerat bröststödssystem som ger extra stöd för kvinnor med stora bröst. Så du kan koncentrera dig på din simning utan att oroa dig för din outfit. Dessutom ger de breda, justerbara remmarna dig en personlig passform för optimal komfort.

Oavsett om du simmar för skojs skull eller tävlar är Arena Waves Profile Women's 1-piece swimming suit ett viktigt val. Med sin eleganta design, banbrytande teknik och oöverträffade komfort kommer den att låta dig simma med självförtroende och stil. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna simdräkt från Arena och låt dig förföras av dess oöverträffade kvalitet och prestanda.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006712-550
Färg svart/asfalt/gråblå/wh
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen