1-dels baddräkt för kvinnor Arena Gleam

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Gleam

Börjar på: 612,14 kr

459,10 kr

-25%
Den 1-delade baddräkten för kvinnor Arena Gleam, perfekt för simning, erbjuder en snygg look och optimal prestanda tack vare det pålitliga varumärket Arena.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

459,10 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Gleam

Arena Gleam simdräkt i ett stycke är det perfekta valet för alla simmare med en passion för vattnet. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och kombinerar stil och prestanda perfekt för att följa dig under alla dina simningspass.

Med sin eleganta, moderna design kommer denna 1-delade simdräkt att framhäva din feminina figur. Den åtsittande passformen omfamnar kroppens kurvor perfekt och ger dig oöverträffad komfort i vattnet. Märket Arena har tänkt på allt så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

Denna simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och hållbar. Den är utformad för att hålla länge och är helt klor- och UV-beständig, vilket gör den till ett perfekt val för regelbundna simmare. Dessutom känns det mjuka, andningsbara tyget som en andra hud samtidigt som det ger dig total rörelsefrihet.

Arena Gleam baddräkt har ocksåArena:s MaxLife-teknik, vilket innebär att den behåller sina ljusa, livfulla färger även efter många tvättar. Så du kan njuta av denna baddräkt under många säsonger utan att den bleknar.

Oavsett om du är fritidssimmare eller tävlingssimmare är denna 1-delade simdräkt perfekt för alla dina träningspass. Den ergonomiska designen och de breda remmarna ger optimalt stöd för bröstkorgen, så att du kan koncentrera dig på din simteknik utan att behöva oroa dig för din simdräkt.

Förutom sin tekniska prestanda utmärker sig Arena Gleam simdräkt också genom sin stil. Den finns i en mängd olika färger och mönster, så att du kan se snygg och trendig ut på look i poolen eller på stranden. Oavsett om du föredrar ljusa, djärva färger eller mer diskreta mönster, kommer du säkert att hitta vad du letar efter i det utbud av färger som erbjuds av Arena.

Kort sagt, Arena Gleam 1-dels baddräkt för damer är ett måste för alla simmare. Med sin perfekta blandning av stil och prestanda kommer den att vara din allierade för alla dina simningspass. Så vänta inte längre, unna dig denna högkvalitativa simdräkt och gör ett stänk i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007201-700
Färg marinblå/kalypsokoral
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen