1-dels baddräkt för kvinnor Arena Pro Bac

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Pro Bac

Börjar på: 489,71 kr

391,77 kr

-20%
Arena Pro Bac 1-dels baddräkt för damer: det perfekta valet för att dominera simningen med stil och prestanda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

391,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Pro Bac

Arena Pro Bac 1-dels baddräkt för kvinnor är det perfekta valet för alla simmare. Denna simdräkt är designad av det världsberömda märket Arena och erbjuder den perfekta kombinationen av stil, komfort och prestanda för kvinnor.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren idrottare, kommer denna 1-delade simdräkt att ge dig det stöd och den rörelsefrihet du behöver för att uppnå dina simningsmål. Denna simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och motstå slitage orsakat av klorerat vatten och solen.

Simdräktens eleganta och dynamiska design gör den till ett perfekt val för alla kroppstyper. Den smickrande skärningen framhäver dina kurvor samtidigt som den ger optimalt stöd tack vare ryggen X och de breda remmarna. Du kommer att känna dig bekväm och självsäker i vattnet och vid poolkanten.

Oavsett om du simmar som en sport eller bara för skojs skull, erbjuder Arena Pro Bac women's 1-piece swimming costume oöverträffad prestanda. Det vattenavvisande tyget och de platta sömmarna gör att du kan röra dig fritt utan att störas av en baddräkt som fastnar på huden. Dessutom håller det torra tyget rapide dig torr under hela träningspasset.

Som ett ledande varumärke inom simningindustrin har Arena utvecklat denna simdräkt i samarbete med professionella simmare för att garantera en produkt av högsta kvalitet. Tack vare sin ergonomiska design och banbrytande teknik förbättrar denna simdräkt din hydrodynamik och hjälper dig att uppnå optimal prestanda.

Kort sagt, Arena Pro Bac 1-dels simdräkt för damer är ett måste för alla simmare. Med sin eleganta stil, optimala komfort och exceptionella prestanda är den det perfekta valet för alla dina simningspass. Så lägg till denna simdräkt till din samling redan idag!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007210-790
Färg marinblå/kalyspocoral
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen