1-dels baddräkt för kvinnor Arena Reflecting

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Reflecting

Börjar på: 636,63 kr

430,46 kr

-32%
Upptäck den 1-delade baddräkten för damer Arena Reflecting för optimal simning. Nu tillgänglig!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 636,63 kr

430,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Reflecting

Arena Reflecting heldräkt för damer är det perfekta valet för alla simmare med en passion för sporten. Denna baddräkt är designad av det världsberömda märket Arena och kombinerar komfort, stil och prestanda för att följa med dig på dina träningspass eller tävlingar.

Denna simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder perfekt passform och maximal rörelsefrihet. Den är utformad för att följa kvinnokroppens kurvor och framhäva din figur, vilket ger dig extra självförtroende vid varje dyk.

Den livfulla färgen och det reflekterande mönstret på denna simdräkt ger en touch av modern, trendig stil. Oavsett om du simmar i poolen eller öppet vatten kommer du säkert att sticka ut i denna unika simdräkt.

Och det är inte allt, denna baddräkt är också utformad för att förbättra din prestanda i vattnet. Tack vare det klorresistenta tyget och den hydrodynamiska designen glider du lätt genom vattnet och kan koncentrera dig på dina rörelser snarare än din dräkt.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är denna simdräkt lämplig för alla nivåer. Den är idealisk för fritidssimning eller tävlingar på hög nivå och ger dig optimalt stöd och täckning under alla dina vattenaktiviteter.

Så vänta inte längre och lägg till Arena Reflecting dambaddräkt i ett stycke till din badklädeskollektion nu. Med sin oslagbara komfort, stil och prestanda kommer du inte att vilja simma utan den. Beställ din idag och gör dig redo att glänsa i vattnet med Arena.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007334-588
Färg svart/blå
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen