Långbyxa Joma R-Night

Långbyxa Joma R-Night

Börjar på: 844,75 kr

553,13 kr

-35%
Upptäck din löparpotential med legging Joma R-Night. Den är utformad för stadslöpare och ger rörelsefrihet, komfort och säkerhet tack vare de reflekterande elementen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

553,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långbyxa Joma R-Night

Legging från running för män. Denna tekniska legging från running är perfekt för både träning och tävling. Rekommenderas starkt för stadslöpning tack vare de reflekterande elementen på ryggen. Den är elastisk, lätt och ger utmärkt rörelsefrihet.

Den har ett elastiskt midjeband som anpassar sig efter din kroppsform, håller plagget på plats för att förhindra att det glider och kan justeras med de runda dragsnörena på insidan. I ländryggen finns en praktisk bakficka med dragkedja för säker förvaring av viktiga saker. Användbar för att förvara personliga föremål som mobiltelefon, nycklar eller hörlurar på en plats där de inte är i vägen. Sömmarna har också utformats med Flatlock flatlock seam system, som förhindrar skav så att du kan säga adjö till obehagliga känslor på huden. Optimerad komfort.

Denna legging är tillverkad av ergonomiskt 4-vägs stretchmaterial som sträcker sig i alla riktningar, vilket maximerar rörelsefriheten. Resultatet är en betydande ökning av steglängden. Det andas också, vilket hjälper till att transportera bort svett. Så din hud förblir sval och torr hela tiden.

Som nämnts ovan är denna legging särskilt praktisk för löpning på natten. Reflexremsorna nedtill och på sömmarna gör att löparen syns bättre bakifrån i svagt ljus. Så att du kan njuta av sporten i full säkerhet. Logotypen på framsidan är också reflekterande.

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103176.100
Färg negro
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen