Shorts för kvinnor Under Armour Fly by elite

Shorts för kvinnor Under Armour Fly by elite

Börjar på: 489,71 kr

392,75 kr

-20%
Dominera loppet med shorts från running Under Armour Fly by elite. Designad för eliten, bär märket som gör skillnaden.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

392,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Under Armour Fly by elite

Upptäck den ultimata komforten och prestandan med Women's Short Under Armour Fly by elite. Dessa löparshorts från Under Armour har utformats speciellt för kvinnor och har en perfekt passform och lättviktskänsla för ohämmad löpning.

Under Armour Fly by elite Women's Shorts är designade för ivriga löpare och har HeatGear-teknik som transporterar bort svett för att hålla dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass. Det lätta stretchmaterialet ger dig maximal rörelsefrihet så att du kan koncentrera dig helt på din löpning.

Den eleganta, feminina designen på Under Armour Fly by elite Women's Short gör den till det perfekta valet för idrottare som vill kombinera stil och prestanda. Med ett elastiskt midjeband och dragsko för en skräddarsydd passform anpassar sig dessa shorts till din kropp för optimal komfort. Dessutom framhäver den korta, smala passformen dina kurvor och ger dig en atletisk look.

Oavsett om du tränar på löparbanan eller på löpbandet kommer Under Armour Fly by elite Women's Shorts att följa med dig på alla dina löppass. Dess antiodörteknik håller dig fräsch och bekymmersfri, medan reflekterande detaljer säkerställer din synlighet och säkerhet när du springer i svagt ljus.

Under Armour Fly by elite Women's Short är utformad för seriösa löpare och är det perfekta valet för alla dina löparaktiviteter. Oavsett om du tränar för 5 km eller ett maraton ger dessa shorts dig det stöd och den komfort du behöver för att nå dina mål.

Så vänta inte längre, lägg vantarna på Under Armour Fly by elite Women's Shorts nu och upplev den perfekta blandningen av komfort, prestanda och stil. Dessa shorts finns i en mängd olika färger och är ett måste för alla löpare som älskar varumärket Under Armour. Beställ dem idag och gör dig redo att dominera varje kilometer i ditt nästa lopp på running!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1369766-593
Färg illusion grön/orange is
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Elite