Löparskor för kvinnor Under Armour Surge 3

Löparskor för kvinnor Under Armour Surge 3

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Dominera din löpning med stil med damskor från running Under Armour Surge 3. Garanterad prestanda och komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för kvinnor Under Armour Surge 3

running damskor Under Armour Surge 3 är den senaste innovationen från det kända sportmärket Under Armour. Skorna har utformats speciellt för kvinnor och är perfekta för både erfarna löpare och nybörjare som vill förbättra sina prestationer.

Med sin moderna och eleganta design är skorna Under Armour Surge 3 ett måste för alla löparentusiaster running. Varumärket har valt en blandning av lätthet och hållbarhet för att erbjuda löpare den ultimata löparupplevelsen.

Tack vare mellansulan Charged Cushioning foam erbjuder skorna exceptionell dämpning för optimal komfort under hela löprundan. Dessutom absorberar Micro G-tekniken i hälen stötar för att skydda leder och förebygga skador.

Ovandelen i ventilerande mesh ger optimal luftcirkulation så att fötterna hålls svala och torra, även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom ger det integrerade snörningssystemet en skräddarsydd passform för perfekt passform i varje steg.

Damskorna running Under Armour Surge 3 har också en slitstark yttersula i gummi för optimalt grepp på alla underlag. Oavsett om du springer på väg, bana eller i tuff terräng kommer dessa skor att följa med dig på alla dina löprundor.

Tack vare sin eleganta, moderna design är dessa skor inte bara högpresterande, de är också mångsidiga och kan bäras varje dag för en sportig, trendig look.

Kort sagt, running Under Armour Surge 3 damskor är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en lätt, bekväm och slitstark sko för att förbättra sin löpning. Så vänta inte längre, unna dig dessa skor av högsta kvalitet och ta din löpning till nästa nivå med Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024894-001
Färg svart/vit/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Surge

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)