Löparskor för barn Under Armour Surge 3

Löparskor för barn Under Armour Surge 3

Börjar på: 480,21 kr

385,13 kr

-20%
Ge ditt barn exceptionella running skor med Under Armour Surge 3, för optimal prestanda under deras lopp.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 480,21 kr

385,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för barn Under Armour Surge 3

Barnskorna running Under Armour Surge 3 är det perfekta valet för unga löpintresserade. Skorna tillverkas av det kända märket Under Armour och erbjuder den perfekta balansen mellan komfort, prestanda och stil.

Dessa skor från running är speciellt utformade för juniorer och passar perfekt för deras växande fötter. Med en mellansula i EVA-skum ger de optimal dämpning för att skydda fötterna från upprepade stötar mot marken. Dessutom ger yttersulan i blåst gummi maximalt grepp för säker löpning.

Skorna running Under Armour Surge 3 är också extremt lätta, vilket gör att barnen kan röra sig smidigt och snabbt. Ovandelen i ventilerande mesh ger utmärkt ventilation så att fötterna hålls svala och torra under träningen.

Förutom sin oöverträffade prestanda ser dessa skor också bra ut. De finns i en rad ljusa, livfulla färger och ger ditt barns sportkläder en touch av stil. Med sin moderna design och ikoniska logotyp Under Armour är dessa skor ett måste för alla unga löparentusiaster.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren löpare kommer running Under Armour Surge 3-skorna att ge dem oöverträffad komfort och prestanda. Så vänta inte längre, ge dem det bästa för deras träning och tävlingar med dessa högkvalitativa skor från running. Beställ nu och låt ditt barn springa till seger!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024989-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Sortiment Surge