Löparskor för flickor Under Armour Gps pursuit 3 AC

Löparskor för flickor Under Armour Gps pursuit 3 AC

Börjar på: 612,14 kr

482,36 kr

-21%
Bekväma, högpresterande running Under Armour skor för flickor, perfekta för unga löpare med passion för löpning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

482,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för flickor Under Armour Gps pursuit 3 AC

Upptäck de nya running flickskorna Under Armour Gps pursuit 3 AC, designade för spirande unga idrottskvinnor. Med sin moderna design och banbrytande teknik är dessa skor det perfekta valet för dagliga löprundor eller intensiva träningspass.

Varumärket Under Armour är känt för sin kvalitet och prestanda inom sport, och dessa skor är inget undantag. De är speciellt utformade för tjejer och ger optimalt stöd och oöverträffad komfort för den ultimata löparupplevelsen.

Tack vare den slitstarka yttersulan i gummi har skorna ett utmärkt grepp på alla underlag, från löpbandet till vandringslederna. Dessutom ger innersulan i EVA-skum extra dämpning för att skydda fötterna mot stötar och vibrationer.

Ovandelen i ventilerande mesh ger maximal luftcirkulation så att fötterna hålls svala och torra under träningen. Dessutom eliminerar antiodörtekniken från Under Armour bakterier och obehaglig lukt så att dina fötter håller sig fräscha hela dagen.

Med snörning och kardborreknäppning har skorna en perfekt passform för optimalt stöd för foten. De är också lätta och flexibla, vilket ger total rörelsefrihet för en naturlig och bekväm gång.

Oavsett om din dotter är nybörjare eller en erfaren idrottare är running Under Armour Gps pursuit 3 AC-skorna det perfekta valet för att stödja hennes prestationer. De finns i en rad olika färger och kombinerar stil och funktionalitet för att göra varje utflykt till en unik upplevelse.

Låt inte din dotter nöja sig med löparskor av låg kvalitet. Ge henne det bästa med running Under Armour Gps pursuit 3 AC-skor. Hon kommer inte att kunna få nog av dessa högkvalitativa skor, perfekta för prestations- och stilmedvetna tjejer. Beställ nu och ge din dotter den komfort och prestanda hon förtjänar!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3025012-001
Färg svart/vit/kolgrå
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)