Löparskor för flickor Under Armour GPS Surge 3 AC

Löparskor för flickor Under Armour GPS Surge 3 AC

Börjar på: 428,50 kr

347,94 kr

-19%
Förbättra din löpförmåga med skorna running Under Armour GPS Surge 3 AC för tjejer, designade av Under Armour för unga kvinnliga idrottare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

347,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för flickor Under Armour GPS Surge 3 AC

Tjejskorna running Under Armour GPS Surge 3 AC är det perfekta valet för unga tjejer med passion för löpning. Skorna är designade av det välkända märket Under Armour och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, teknik och stil för blivande löpare.

Skorna har en modern och elegant design och är speciellt framtagna för kvinnor och flickor. Med sin smala passform och dynamiska silhuett ger de optimalt stöd samtidigt som de är lätta och flexibla. Perfekt för intensiv träning eller tävlingar, dessa skor ger oöverträffat stöd och stabilitet, vilket ger en bekväm och smärtfri löpupplevelse.

Under Armour 's GPS Surge 3 AC -teknik är det som verkligen skiljer dessa skor från running autres på marknaden. Tack vare det integrerade spårningssystemet kan löpare följa sin rutt, hastighet och kaloriförbränning i realtid. Dessutom ger den robusta yttersulan i gummi optimalt grepp på alla underlag, vilket garanterar säker löpning.

Dessa skor är speciellt utformade för unga löpare, anpassade till deras morfologi och växande behov. Funktioner som den dämpade innersulan och Anti-Odour-tekniken säkerställer varaktig komfort, medan snörningssystemet ger en perfekt passform för optimalt stöd.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren löpare är Under Armour GPS Surge 3 AC -skorna för tjejer från running ett utmärkt val för alla nivåer och åldrar. Så unna dig dessa löparskor av högsta kvalitet som kan följa med dig på alla dina löparäventyr på running. Beställ nu och se själv varför Under Armour är det varumärke som passionerade kvinnliga löpare väljer.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3025014-106
Färg gråmelerad/pink fizz/venom röd
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior