Byxor för kvinnor Helly Hansen Thalia 2.0

Byxor för kvinnor Helly Hansen Thalia 2.0
Börjar på: 734,56 kr
Upptäck komforten och prestandan hos Thalia 2.0 dambyxor från Helly Hansen, perfekt för dina vandringsäventyr.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,56 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för kvinnor Helly Hansen Thalia 2.0

Dambyxorna Helly Hansen Thalia 2.0 är ett måste för alla hängivna vandrare. Dessa byxor är designade av det kända märket Helly Hansen och är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket ger optimal komfort samtidigt som de skyddar mot väder och vind. Helly Hansen är känt för sin expertis inom sportkläder, och Thalia 2.0 är inget undantag. De har utformats speciellt för att tillgodose kvinnors behov under deras vandringsaktiviteter.

Dambyxorna Helly Hansen Thalia 2.0 har en smal passform som met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den ger total rörelsefrihet. Det innebär att du kan gå, klättra eller springa utan några begränsningar, vilket gör dem till ett perfekt val för vandringar i bergen eller utflykter i naturen.

Förutom att byxorna är praktiska har de också tekniska egenskaper som gör dem perfekta för vandring. De andas, är fukttransporterande och snabbtorkande, så att du kan hålla dig torr och bekväm även under de varmaste eller mest intensiva dagarna. Dessutom har den UPF 30+ solskydd för att skydda dig mot solens skadliga strålar.

Thalia 2.0 har också ett antal praktiska fickor för förvaring av småsaker som telefon, nycklar eller en karta. Med dessa byxor behöver du inte oroa dig för att bära en extra väska på dina vandringar - du kan ha allt inom räckhåll.

Slutligen gör den eleganta, moderna designen hos Helly Hansen Thalia 2.0 dambyxor dem till ett perfekt val för alla kvinnor som vill vara både bekväma och snygga under sina utomhusaktiviteter. Oavsett om du ska på en dagsvandring eller ett flerdagarsäventyr kommer de här byxorna att vara din pålitliga allierade på alla dina äventyr.

Kort sagt, om du letar efter vandringsbyxor för kvinnor som kombinerar funktionalitet och stil, behöver du inte leta längre. Dambyxorna Helly Hansen Thalia 2.0 är något för dig. Med sin smala passform, tekniska funktioner och eleganta design kommer de att vara din perfekta följeslagare för alla dina utomhusutflykter. Beställ dem nu och gör dig redo att erövra stigarna med självförtroende och komfort!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 34325-308
Färg kanjon
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen