Träningsskor för kvinnor Puma Fuse 2.0

Träningsskor för kvinnor Puma Fuse 2.0

Börjar på: 1 200,52 kr

599,06 kr

-50%
Välj Puma Fuse 2.0 damskor, den perfekta kombinationen av stil och prestanda för dina träningspass.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 200,52 kr

599,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Fuse 2.0

Träningsskon Puma Fuse 2.0 för damer är det perfekta valet för alla aktiva kvinnor som letar efter en träningssko av hög kvalitet. Det välkända varumärket Puma har återigen visat sitt engagemang för innovation och prestanda med denna nya version av sin populära Fuse-modell.

Dessa träningsskor har utformats speciellt för kvinnor, med hänsyn till deras anatomi och specifika träningsbehov. Ovandelen i ventilerande mesh ger perfekt passform och låter fötterna andas under de mest intensiva träningspassen. Yttersulan i gummi ger optimalt grepp för snabba, explosiva rörelser, medan EVA-skumtekniken i mellansulan ger exceptionell dämpning för komfort hela dagen.

Dessa sneakers är perfekta för alla träningsaktiviteter som styrketräning, konditionsträning, crossfit och mycket mer. Tack vare den lätta och flexibla konstruktionen kan du röra dig fritt utan att känna obehag. Den eleganta och moderna designen gör dem dessutom till ett utmärkt alternativ för en avslappnad vardagsklädsel look.

Som ett världsberömt varumärke lägger Puma stor vikt vid kvaliteten på sina produkter. Damskorna Puma Fuse 2.0 är inget undantag, med högkvalitativa material och konstruktion för långvarig hållbarhet. Dessa skor är utformade för att följa dig i alla dina sportaktiviteter, säsong efter säsong.

Kort sagt, om du letar efter en högpresterande, bekväm och snygg träningssko är Puma Fuse 2.0 damskor det perfekta valet för dig. Med sitt pålitliga varumärke Puma, sin design speciellt utformad för kvinnor och sin banbrytande teknik, ger dessa träningsskor dig optimalt stöd för alla dina sportaktiviteter. Leta inte längre, Puma Fuse 2.0 -skorna finns här för att hjälpa dig att uppnå dina mål på fitness och pressa dig själv till det yttersta varje dag.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 376169-06
Färg rosendamm/varmvit/hibiskusblomma
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Inomhus
Sortiment Indoor