Shorts för kvinnor Joma Explorer

Shorts för kvinnor Joma Explorer

Börjar på: 1 034,88 kr

732,24 kr

-29%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 034,88 kr

732,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Joma Explorer

Damshorts föroutdoor. Dessa tekniska shorts är utformade för vandring i milt och varmt väder. Ta dig fram till fots och njut av utmärkt komfort och rörelsefrihet. Med flera fickor för att göra shortsen ännu mer praktiska.

De har ett bälte med ett spänne rapide som gör det enkelt att justera plagget med hjälp av resåren. Det finns också ett spänne i midjan för att hänga din T-shirt, handduk eller keps under aktiviteten. Dragkedjan med krok och lås i metall gör shortsen ännu säkrare.

Shortsen har också tre fickor: två på varje sida och en på baksidan med omvänd dragkedja. I dessa fickor kan idrottaren förvara små personliga föremål, t.ex. mobiltelefon eller nycklar, samt förnödenheter, t.ex. energibars.

Öppningen längst ner på sidan ökar steglängden och optimerar rörelsefriheten.

Tillverkade av superstarkt tyg som står emot slitage och nötning mot vegetation och är särskilt lämpliga för utomhussporter. Syntetfibrer gör dessa shorts ultralätta, torra på rapide och antibakteriella. Och när du har avslutat ditt äventyr är underhållet enkelt, eftersom det också torkar snabbt efter tvätt och inte behöver strykas. Alla dessa fördelar ökar plaggets hållbarhet avsevärt.

Joma logotyp och reflekterande element för säkrare sport. Förbättrar idrottarens synlighet i svagt ljus.

Funktioner

  • Sidofickor
  • Ficka bak
  • Elastiskt och slitstarkt tyg
  • Karbinhake
  • 90% Nylon, 10% Spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901841.624
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen